19 december muzikaal kerstdiner

Ook dit jaar is er een muzikaal kerstdiner! dat is het goede nieuws wat wij graag willen brengen. Ook al kunnen we niet samen komen op dit moment, dan komen wij naar u toe.

Op zaterdagavond tussen 15:00 uur en 19:00 uur zullen Sister Sister en Mark Kiers de 4 gangendiners thuis bezorgen én een serenade geven. Dit allemaal coronaproof, op veilige afstand en geheel in kerstsfeer.

Hoe werkt het?
U kunt kiezen uit vis, vlees of vegetarische gerechten via het formulier hieronder.
Het minimale aantal personen per reservering is 2. Per formulier kunt u 4 personen opgeven. Wilt u voor meer dan 4 personen bestellen dan dient u 2 formulieren in te vullen.

De kosten zijn € 29,50 per persoon voor het 4 gangendiner, de serenade van 2 liedjes door Sister Sister of door Mark Kiers én een heerlijke fles wijn (rood, wit of rosé) per bestelling.

Vul het formulier in en u wordt een week voor 19 december gebeld om een afspraak te maken voor bezorging. Dan ontvangt u een tikkie voor het totaalbedrag en wordt uw 4 gangendiner bezorgd op 19 december.

4 gangen keuzemenu, vul in het formulier hieronder in wat uw keuzes zijn en reserveer nú en geniet 19 december.
Bestellen muzikaal kerstdiner 19-12-2020
Vul hier uw straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats in.
Wilt u dat duo Sister Sister of Mark Kiers de bestelling komt brengen en een muzikale ode geeft? *
Geef in deze optie aan voor hoeveel personen u wil bestellen in totaal. In de velden hieronder kunt u aangeven voor hoeveel personen u welk gerecht wil bestellen. Er is meestal een keuze voor vlees, vis of vegetarisch. Geeft u aan dat u voor 2 personen besteld, dan kiest u twee voor gerechten. Dat mogen dezelfde voorgerechten zijn of twee verschillende voorgerechten, dan kiest u een voorgerecht voor 1 persoon bij het ene voorgerecht en voor 1 persoon bij het andere voorgerecht. Zo ook met de soepen en hoofdgerechten.
Fles wijn naar keuze (of fles frisdrank)
Heeft u een opmerking of speciale wens? Laat het ons weten. Controleer goed of u voor alle personen een voorgerecht, soep en hoofdgerecht heeft gekozen. Indien u voor een of meerdere personen een bepaalde gang niet gekozen heeft is het fijn als u dit even aangeeft in de opmerking. Anders heeft u de kans dat wij u nabellen om te vragen of uw bestelling wel klopt. Alvast bedankt,
Bezig met versturen

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie