9 aug Tangarine & Berend

Wij verheugen ons nu al op de volgende ‘muziek in de veranda’. Deze vindt plaats op 9 augustus om 15:00 uur met Tangarine en Berend Riemersma.

Tangarine

Tangarine is een duo die bestaat uit de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks. Zij zijn o.a. bekend van DWDD. Verschillende albums bracht het duo uit waaronder ‘Between the lines’ in 2008, ‘Winter songs’ in 2010 en ‘Because of you‘ in 2018, dit is tevens ook het laatste album wat uitgebracht is.

Foto Patrick Laan

Berend

Berend Riemersma is een singer-songwriter uit Jirnsum Friesland. Eind 2015 is Berend begonnen met het schrijven van eigen liedjes en om zich hier meer in te verdiepen heeft hij de hulp ingeroepen van Sytse Broersma van De Kast.

Vorig jaar heeft Berend meegedaan aan het singer-songwriter weekend en de workshops met Monique Klemann en Ed Struijlaart gevolgd. Van daaruit heeft hij samen met Eric Heutinc een mooi liedje geschreven en gezongen.

Berend Riemersma en Eric Heutinc ‘Groen als Gras’

De afgelopen jaren heeft Berend Riemersma een EP en meerdere singles uitgebracht, waaronder ‘Wait For Me’, ‘Traveller’, ‘Walking Out That Door’ en zijn allernieuwste single “Run Away Together”.  Deze nummers zijn te beluisteren op Spotify, Itunes

Zondag 9 augustus zijn zowel Tangarine als Berend Riemersma te gast in de veranda van atelier L’aurarts. Kaarten zijn verkrijgbaar via Eventree

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie