Muzikaal kerstdiner, maar dan anders


Evenementgegevens


Dit jaar wel een muzikaal kerstdiner maar in een ander jasje.

Sister Sister of Mark Kiers komen de diners bezorgen bij u thuis, zingen twee liedjes, coronaproof bij u voor de deur.

Een geheel verzorgd 4 gangendiner wat u alleen nog maar hoeft te ontdoen van de folie en bij de soep en hoofdgerechten op te warmen in de magnetron.  De gerechten kunt u zelf kiezen in het formulier: vlees, vis of vegetarisch. U krijgt er zelfs een fles wijn bij (rood, rose of wit, u mag kiezen).

Dat alles voor maar € 29,50 per persoon. de minimale afname is 2 personen.

Zie hieronder het keuzemenu 

 

Er zijn maar een aantal diners te bestellen dus wacht niet te lang met bestellen.

U kunt op onderstaand formulier voor minimaal 2 personen en maximaal 4 personen een diner bestellen. Wilt u voor meer dan 4 mensen bestellen dan kunt u dit in twee keer doen.

Bestellen muzikaal kerstdiner 19-12-2020

Bestellen muzikaal kerstdiner 19-12-2020

Vul hier uw straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats in.
Wilt u dat duo Sister Sister of Mark Kiers de bestelling komt brengen en een muzikale ode geeft? *
Geef in deze optie aan voor hoeveel personen u wil bestellen in totaal. In de velden hieronder kunt u aangeven voor hoeveel personen u welk gerecht wil bestellen. Er is meestal een keuze voor vlees, vis of vegetarisch. Geeft u aan dat u voor 2 personen besteld, dan kiest u twee voor gerechten. Dat mogen dezelfde voorgerechten zijn of twee verschillende voorgerechten, dan kiest u een voorgerecht voor 1 persoon bij het ene voorgerecht en voor 1 persoon bij het andere voorgerecht. Zo ook met de soepen en hoofdgerechten.
Fles wijn naar keuze (of fles frisdrank)
Heeft u een opmerking of speciale wens? Laat het ons weten. Controleer goed of u voor alle personen een voorgerecht, soep en hoofdgerecht heeft gekozen. Indien u voor een of meerdere personen een bepaalde gang niet gekozen heeft is het fijn als u dit even aangeeft in de opmerking. Anders heeft u de kans dat wij u nabellen om te vragen of uw bestelling wel klopt. Alvast bedankt,
Bezig met versturen

 

Geplaatst in .