Workshop pouring paint / vloeiverf

Atelier L’aurarts organiseert workshops Pouring paint / vloeiverf. Dé nieuwe rage in acrylverf is vloeiverf. Met de techniek van het uitvloeien van verf mooie kleurcombinaties maken.

Wil jij ook zo’n mooi kunstwerk maken?

Tijdens de workshop leer je verschillende technieken en maak je je eigen kunstwerken. Als afsluiter van de workshop maak je je pronkstuk met de geleerde technieken.

De workshops bestaan uit twee delenavond of zaterdagmorgen technieken leren en kunstwerk maken

  • Workshop
  • Vernissen en kunstwerken ophalen.

Er zijn verschillende workshops

  • Pouring paint / vloeverf bijzettafeltje maken
    – een starters cursus met daarin verschillende technieken en het maken van een bijzettafel als klapstuk. De kosten voor een workshop (van 2 delen) is 49 euro. Aanmelden kan onderaan de pagina.
  • Vervolgworkshop pouring paint
    – In deze workshop leer je meer technieken, o.a. de föhn en de strijktechniek waardoor je nog meer mooie pouring paint kunstwerken kan maken. De kosten voor een workshop (van 2 delen) is 49 euro. Aanmelden kan onderaan de pagina.

Er kunnen maximaal 5 mensen deelnemen per avond of zaterdagmorgen.

De workshops worden gegeven in
atelier L’aurarts,
Oosterdiep wz 222,
Emmer-Compascuum

Deel 1

Zaterdag workshop
van 10:00 uur tot 12:30 uur

De workshop begint na de inloop met koffie tussen half 10 en 10 uur. We beginnen met uitleg over de eerste techniek en ga je aan de slag; verf mengen en gieten dan is je eerste kunstwerk klaar om te drogen. Daarna de volgende techniek zodat je op meerdere manieren je uiteindelijke bijzettafel kan maken, zoals jij dat wil. Om 12:30 is de workshop afgelopen.

Voorkennis is niet nodig, iedereen kan dit!

Avond workshop 
van 19:30 uur tot 22:00 uur

De workshop begint na de inloop met koffie tussen 19:00 en 19:30 uur, dan kunnen we meteen om 19:30 uur beginnen met de uitleg over de eerste techniek en ga je aan de slag; verf mengen en gieten dan is je eerste kunstwerk klaar om te drogen. Daarna de volgende techniek zodat je kunt kiezen op welke wijze je het tafeltje kan maken, zoals jij dat wil.  

Omdat de verf die we gebruiken meestal na 2 uur nog nat is, is het vrijwel onmogelijk om je kunstwerk(en) mee te nemen, deze kun je op een avond komen vernissen en meteen meenemen (± 1 uur kun je daarvoor rekenen).

Deel 2

Voor het vernissen en ophalen wordt tijdens de workshop een afspraak met u gemaakt.

Gedurende de gehele workshop is er koffie, thee en frisdrank
beschikbaar met iets lekkers.

Bijzet tafeltje voorbeeld
houten doosje
Mini schilderijtje met ezel