Muziek in de veranda

tekst concert

L’aurarts is voorstander van het delen van kunst, in welke vorm dan ook.

 Sinds 2016 organiseert L’aurarts muziek in de veranda, eerder onder de naam tuinconcerten. Ook in 2020 zullen wij ‘Muziek in de veranda’ organiseren. Daarbij bieden wij een podium aan aan regionale muzikanten, vaak in combinatie met nationaal bekende muzikanten.

Muzikanten als Elske deWall, Ed Struijlaart, J.B. Meijers, Isa Zwart, Hanna Mae, Lisa Loïs, Monique Klemann (van Loïs Lane), duo Sister Sister, Stefanie Struijk en vele anderen zijn in onze tuin geweest.

Jaarlijks vaste gast: Ed Struijlaart

 

Muziek in de veranda

We zijn in 2020 iets later begonnen dan voorheen en wel op zaterdag 13 juni  met Justin Ripassa uit en Jan Gerrits, beide uit Emmen.  Het was een sfeervolle en onvergetelijke avond. Op 9 augustus hebben Tangarine en Berend Riemersma opgetreden. Het was een bijzondere middag.

Op 10 oktober zullen Elske deWall en Mark Kiers optreden.

Zaterdagmiddag 21 november komen Loïs Lane en Sister Sister in de veranda van atelier L’aurarts.

Muzikaal kerstdiner

De afsluiting dit jaar is weer het muzikale kerstdiner. In navolging van het succes van vorig jaar gaan we dit jaar weer een mooi diner voor u serveren en genieten van mooie muziek.

Singer-songwriter weekend

Helaas kan het singer-songwriterweekend dit jaar geen doorgang vinden. Wij gaan er vanuit dat dit volgend jaar weer georganiseerd gaat worden.  

Graag zien wij u op één van de activiteiten.