Nieuwe activiteiten in de agenda

Het nieuwe jaar is al weer 4 weken oud en de agenda van atelier L´aurarts begint al weer  gevuld te raken. Leuke activiteiten waarbij muziek en kunst centraal staat. reclame facebook 1

We starten op 9 februari met ´Gluren bij de buren´ een landelijk initiatief om cultuur in de buurt te stimuleren. Natuurlijk doet ook L´aurarts mee. Plan je route in Emmer-Compascuum of rijd naar Emmen. Want de doelstelling is om 3 ‘buren’ te bezoeken en gratis te genieten van een theater, cabaret of googel act of muziek. Op de volgende tijdstippen is Mystic Motion te beluisteren bij ons: 13:30 of 15:00 of 16:30.

kunstigoed

Op 7 maart zal atelier L’aurarts meedoen met “Kunstigoed”, dat is een verzameling van kunstenaars die bij “Het Goed” in Emmen, hun creaties tonen en verkopen. De overdekte Kunstmarkt begint om 10:00 uur en duurt tot 17.00 uur en vindt plaats op een unieke locatie: Het Goed, Kapitein Grantstraat 24 in Emmen.

 

Workshop 18042019

18 april organiseren we weer een workshop in de Veranda: Junk Journal maken.

Een Junk Journal is een boekje, denk aan  combinatie van een notitieboekje, agenda en dagboek met allerlei soorten technieken met papier, stof, verf en stempelen.  Het begint om 09:30 uur en we denken rond 17:00 uur klaar te zijn.

 

 

 

 

Van 3 t/m 5 juli is er weer een singer-songwriter weekend gepland. Een weekend boordevol workshops, muziek maken, muziek schrijven, jammen en optreden. Dat belooft weer gezellig te worden met op zondag 5 juli een optreden van alle deelnemers.

Groepsfoto incl J.B Meijers

 

Kortom genoeg om op te verheugen een veel leuke dingen voor de boeg. We zijn nog bezig om nieuwe data te prikken voor ‘muziek in de Veranda’, want zo gaan de tuinconcerten vanaf heden heten.

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie