Stichting L’aurarts

Stichting L’aurarts

Het doel van de stichting is het stimuleren van kunst en muziek in Drenthe.

Sinds de opening van atelier L’aurarts in juni 2016 organiseren we leuke muzikale en kunstzinnige/creatieve activiteiten. Vanaf 7 september 2018 gaat L’aurarts verder als stichting. Wij bieden daarbij kunstenaars en muzikanten een podium in onze mooie tuin met veranda en toiletgelegenheid.
In de zomer is het gezellig vertoeven en combineren we de tuinconcerten met BBQ, als het iets kouder wordt steken we lekker de houtkachel aan en zitten we binnen maar toch ook buiten.
Impressie van tuinconcert 2 september 2018

Impressie van tuinconcert 2 september 2018

 Activiteiten van L’aurarts 

Stichting L’aurarts organiseert akoestische tuinconcerten waarbij er regionale en nationaal bekende artiesten optreden. Daarnaast organiseren wij workshop weekenden zoals een Singer-songwriter workshop weekend en een l'aurartscreatief workshop weekend waarbij het een heel weekend genieten is van leuke workshops, lekker eten en het ontmoeten van andere leuke creatievelingen.
Voor lokale ondernemers organiseren wij workshops waarbij ondernemers uitgenodigd worden om nieuwe dingen te leren die zij vervolgens kunnen opnemen in het assortiment.
Ook een muzikale kerstfair en muzikale kunstfair mogen niet ontbreken waarbij minder bekende kunstenaars hun werk kunnen exposeren.
Vanaf 2019 wordt er iedere maand een kunstenaar in de schijnwerpers gezet op onze website in de rubriek ‘kunstenaar in de schijnwerpers’.

Bestuur 

De stichting bestaat uit Voorzitter Sylvia van Ostende, Penningmeester Boele Hendriks en Secretaris Jeanine Jager. Samen zetten wij ons in om de mensen in Drenthe kennis te laten maken en te laten genieten van kunst en muziek en bieden wij de kunstenaars en muzikanten hiermee een podium.

Interesse?

Kom ook eens kijken naar een tuinconcert of meedoen met een workshop. Kijk op de agendapagina van L’aurarts wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Heeft u vragen over mogelijkheden, wilt u vrijwilliger worden bij de stichting en helpen om al die leuke dingen tot een succes te maken of wilt u een workshop bijwonen? Bel met Sylvia 06-51932433 of mail info@laurarts.nl

Tot binnenkort op één van onze activiteiten.
In Balans

In balans door Sylvia van Ostende

L’aurarts was voorheen onderdeel van NewEast maar staat nu los van de
onderneming omdat L’aurarts geen winstoogmerk heeft.