Singer-songwriter weekend

December 2018;

Terwijl het buiten sneeuwt denk ik al aan de zomer. Niet zozeer aan de zon, maar aan het eerste weekend van juli. Dan organiseren wij voor het eerste jaar een singer-songwriter weekend in de tuin.singer songwriter weekend

Wij organiseren al jaren organiseren tuinconcerten om regionaal talent een podium te bieden en om kennis te maken met nationaal bekende artiesten. De stichting zoekt telkens nieuwe invalshoeken om meer te doen voor muzikanten en kunstenaars uit Drenthe.

Singer-Songwriter weekend, iets voor jou?

Om jou als singer-songwriters in Drenthe meer kansen te bieden om op te treden, te leren songteksten schrijven, leren componeren of om gewoon meer plezier te halen uit het spelen en zingen organiseren wij een heel weekend met verschillende workshops.

 

Hoe ziet zo’n weekend eruit?

Vrijdagavond 5 juli arriveer je tussen 18:00 en 19:00 uur. Je zet je tent op, of je caravan of je heb een plek in de B&B gereserveerd.  We beginnen meteen met een inspirerende workshop van Ed Struijlaart. Bekend als zanger en songwriter van o.a. de liedjes uit musical SOOF. Na afloop zullen we nog wat jammen onder het genot van een hapje en drankje.

Zaterdagmorgen vroeg uit de veren om je tweede workshop te volgen Die wordt gegeven door J.B. Meijers, bekend van de Common Linnets en gitarist. Rond half 1 is er een lunch en zaterdagmiddag krijg je de tweede inspirerende workshop.  Zaterdagavond is er een BBQ en ’s avonds een mini-optreden en kan er weer gedjamt worden. Zondagmorgen kan er niet uitgeslapen worden want de laatste workshop van het weekend wordt dan gegeven. Na de lunch stromen de bezoekers binnen: familie en vrienden van de singer-songwriters, om te horen, tijdens het tuinconcert, wat het gezelschap in het weekend, geleerd heeft.

 

Wat kost het?

185 euro voor een heel weekend op basis van logies, alle maaltijden, koffie en thee in je eigen tent of caravan. Ben je inwoner van Drenthe dan betaal je 150 euro pp. voor een heel weekend op basis van logies in eigen tent of caravan. Als je een kamer in de B&B wil reserveren kan dat voor 65 euro per nacht per persoon (beperkt aantal plaatsen en op volgorde van aanmelding).

In dit bedrag zitten alle workshops, eten en koffie en thee.

 

Wanneer is het?

5 juli t/m 7 juli 2019 in de tuin van atelier L’aurarts

 

Waar is het?

Atelier L’aurarts is gevestigd aan de Oosterdiep wz 222, 7881 GW Emmer-Compascuum

 

Aan wie kan ik vragen stellen?

Aan Sylvia van Ostende 06-51932433 of via e-mail info@laurarts.nl

 

Hoe kan ik me opgeven?